Udon nudlar med kimchi och majs.

Udon nudlar med kimchi och majs

2 portioner.

  • 3 dl kimchi
  • 4 dl majskorn
  • 2 msk rapsolja
  • 4 ägg
  • 250 g udon- eller äggnudlar
  • 25 g smör
  • 2 msk japansk soja
  • 2 finskurna salladslök
  • 1 1/2 msk rostade sesamfrön

Hacka Kimchin grovt. Stek majsen i hälften av oljan tills den får lite färg. Stek äggen knapriga i resten av oljan i en annan stekpanna.

Koka nudlarna enligt anvisning på förpackningen.

Blanda ner kimchi, smör och soja i stekpannan med majsen och låt koka ihop. Tillsätt nudlar och vänd runt. Toppa med ägg, salladslök och sesamfrön.


Publicerat

i

Hitta mer av…

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *