Ca 8 st. 250 grader, 10 minuter.
- 4,5 dl finaxmjöl
- 2 tsk bakpulver
- 50 g smör
- 2 dl mjölk
Blanda allt torrt, smula i smöret. Häll på mjölk och arbeta ihop en deg. Klicka ut i smorda muffinsformar, grädda i ca 10 minuter.
ansjovis asiatiskt bacon biffar bröd citron curry falukorv filmjölk fisk fläskkarré gryta grädde grönkål havregryn ingefära japanskt kalvfärs kimchi kokosmjölk kyckling lax lövbiff matlådsvänligt mexikanskt morötter mozzarella nötfärs nötkött oliver parmesan pasta potatis rabarber ris risnudlar risotto ruccola saffran sallad salsicca sardeller sill skaldjur smaksättning smetana sommarmat soppa strömming tomat torsk tortilla vegetarisk vietnamesiskt zucchini ägg
Ca 8 st. 250 grader, 10 minuter.
Blanda allt torrt, smula i smöret. Häll på mjölk och arbeta ihop en deg. Klicka ut i smorda muffinsformar, grädda i ca 10 minuter.
Lämna ett svar