- 2 msk vitvinsvinäger
- 1 msk dijonsenap
- 6 msk olivolja
- salt
- svartpeppar från kvarn
Vispa ihop vinäger och dijonsenap.
Fortsätt vispa och tillsätt oljan i en tunn stråle.
Smaka av med salt och peppar.
ansjovis asiatiskt bacon biffar bröd citron curry falukorv filmjölk fisk fläskkarré gryta grädde grönkål havregryn ingefära japanskt kalvfärs kimchi kokosmjölk kyckling lax lövbiff matlådsvänligt mexikanskt morötter mozzarella nötfärs nötkött oliver parmesan pasta potatis rabarber ris risnudlar risotto ruccola saffran sallad salsicca sardeller sill skaldjur smaksättning smetana sommarmat soppa strömming tomat torsk tortilla vegetarisk vietnamesiskt zucchini ägg
Vispa ihop vinäger och dijonsenap.
Fortsätt vispa och tillsätt oljan i en tunn stråle.
Smaka av med salt och peppar.
Lämna ett svar