tillbehör

  • Rabarbersirap och rabarbermarmelad

    Rabarbersirap och rabarbermarmelad

    Sirap Skriva rabarbern och lägg i kastrull med socker och vatten. Koka upp och sjud…

  • Rabarbersaft

    Rabarbersaft

    Skär rabarbern (med skal) i ca 1-2 cm stora bitar. Koka tillsammans med vattnet i…

  • Rabarbersylt

    Rabarbersylt

    Ansa och skölj rabarbern. Skär rabarbern i bitar och lägg i en kastrull och tillsätt…

  • Gubbröra

    Gubbröra

    Hacka ansjovisen och de kokta äggen. Rör ihop, kyl ner, njut.

  • Tortillia bianco med grönkål och valnötter

    Tortillia bianco med grönkål och valnötter

    225 grader, ca 5 minuter Lägg ut tortillas på bakplåtspapper. Blanda strimlad grönkål med olja…

  • Tacokrydda

    Tacokrydda

    Blir kryddning för 3-4 omgångar till en tacofredag. Ca 500 g färs.

  • Ruccolapesto

    Ruccolapesto

    Blir ca 3 dl. Mixa ordentligt. Håller en vecka i kylen.

  • Flippin burgers bröd

    Flippin burgers bröd

    Pensling Lös upp jästen i mjölken. Häll i övrigt och knåda tills degen släpper från…